Daftar kode telepon nagara di dunia

Daftar kode telepon di dunia iko diatur dek Uni Telekomunikasi Internasional (International Telephone Union, ITU) jo juo dikana sabagai Kode IDD (International Direct Dialling) atau Kode ISD (International Subscriber Dialling).

Kode Telepon +62xxx-xxxx-xxxx menuruik wilayahnyo

Nomor nan akan dituju dimulai jo duo digit angko, di mano angko partamo nan menandokan wilayah nagara tasabuik (caliak gambar) jo angko berikuiknyo untuak nagara.

Daftar Kode Telepon babagai nagaraSuntiang

Barikuik iyolah daftar kode telepon nagara-nagara di dunia.

+1: (NANP) US, CA, AI, AG, AS, BB, BS, VG, VI, KY, BM, GD, TC, MS, MP, GU, LC, DM, VC, PR, DO, TT, KN, JM

+7: RU, KZ

+20: EG
+27: ZA
+30: GR
+31: NL
+32: BE
+33: FR
+34: ES
+36: HU
+39: IT

+40: RO
+41: CH
+43: AT
+44: UK
+45: DK
+46: SE
+47: NO
+48: PL
+49: DE
+51: PE
+52: MX
+53: CU
+54: AR
+55: BR
Templat:4.91.594-395

+56: CL
+57: CO
+58: VE
+60: MY
+61: AU
+62: ID
+63: PH
+64: NZ
+65: SG
+66: TH
+81: JP
+82: KR
+84: VN
+86: CN

+90: TR
+91: IN
+92: PK
+93: AF
+94: LK
+95: MM
+98: IR

+212: MA
+213: DZ
+216: TN
+218: LY
+220: GM
+221: SN
+222: MR
+223: ML
+224: GN
+225: CI

+226: BF
+227: NE
+228: TG
+229: BJ
+230: MU
+231: LR
+232: SL
+233: GH
+234: NG
+235: TD

+236: CF
+237: CM
+238: CV
+239: ST
+240: GQ
+241: GA
+242: CG
+243: CD
+244: AO
+245: GW

+246: IO
+247: AC
+248: SC
+249: SD
+250: RW
+251: ET
+252: SO
+253: DJ
+254: KE
+255: TZ

+256: UG
+257: BI
+258: MZ
+260: ZM
+261: MG
+262: RE
+263: ZW
+264: NA
+265: MW
+266: LS

+267: BW
+268: SZ
+269: KM
+290: SH
+291: ER
+297: AW
+298: FO
+299: GL
+350: GI
+351: PT

+352: LU
+353: IE
+354: IS
+355: AL
+356: MT
+357: CY
+358: FI
+359: BG
+370: LT
+371: LV

+372: EE
+373: MD
+374: AM
+375: BY
+376: AD
+377: MC
+378: SM
+379: VA
+380: UA
+381: CS

+382: ME
+385: HR
+386: SI
+387: BA
+388: EU
+389: MK
+420: CZ
+421: SK
+423: LI
+500: FK

+501: BZ
+502: GT
+503: SV
+504: HN
+505: NI
+506: CR
+507: PA
+508: PM
+509: HT
+590: GP

+591: BO
+592: GY
+593: EC
+594: GF
+595: PY
+596: MQ
+597: SR
+598: UY
+599: AN
+670 TL

+672: AQ
+673: BN
+674: NR
+675: PG
+676: TO
+677: SB
+678: VU
+679: FJ
+680: PW
+681: WF

+682: CK
+683: NU
+684: AS
+685: WS
+686: KI
+687: NC
+688: TV
+689: PF +690: TK
+691: FM

+692: MH
+800: XF
+808: XC
+850: KP
+852: HK
+853: MO
+855: KH
+856: LA
+870: XS
+878: XU

+880: BD
+881: XG
+882: XN
+886: TW
+960: MV
+961: LB
+962: JO
+963: SY
+964: IQ
+965: KW

+966: SA
+967: YE
+968: OM
+970: PS
+971: AE
+972: IL
+973: BH
+974: QA
+975: BT
+976: MN

+977: NP
+979: XR
+991: XT
+992: TJ
+993: TM
+994: AZ, QN
+995: GE
+996: KG
+998: UZ

Pranala luarSuntiang